KONCEPTET

HERREGAARDEN LUNDEGAARD

 

JULEMARKED

 

Lørdag & søndag

 

23.-24. november 2019

KONCEPTET

 

Markederne på Lundegaard sætter fokus på gode råvarer, godt håndværk og kvalitet. Derfor er markederne forbeholdt gård- og lokalproducenter fra hele landet.

 

Fødevarer i kostalden

 

Vi ønsker at være med til at fremme og synliggøre kvalitetsfødevarer produceret af gård og lokalproducenter. Allerede i år kan der være flere producenter, der ønsker at deltage i Lundegaard-markederne, end der er plads til. Derfor bliver der tale om en vurdering af ansøgerne ud fra ovenstående koncept. ”Kostalden” bliver lige som ved Julemarkedet 2015 forbeholdt udstillere med fødevarer, dvs. ca. 30 fødevarestande.

 

Kunsthåndværk i Ellen Marsvins lade, hestestalden, portbygningen, garagen og provstiet

 

Ellen Marsvins Lade og den østlige studestald, en af de ældste bygninger på Lundegaard, kan sammen med enkelte andre placeringer give plads til ca.50 stande med beklædning og kunsthåndværk bl.a. glas, pilefelt, smykker, juledekorationer, uld, strik, lertøj, gips figurer, malerier og vævede tæpper samt filt og porcelænsmaling fra små gård og lokalproducenter samt private kusthåndværkere.

 

 

CAFÉ & RESTAURANT

 

I den vestlige Studestald findes Herregårdscaféen med bl.a. kaffe og hjemmebagt kage. I stiftsforvalterboligen i hovedbygningens øst fløj er som tidligere en mindre Frokost café, hvor der tilbydes en frokostplatte baseret på råvarer fra udstillerne. Denne platte havde stor succes ved tidligere markeder og betød betydelig ekstra interesse for leverandørernes produkter. Køkkenet kontakter udstillerne m.h.t. bestilling af råvarer. Det forventes, at køkkenet kan købe råvarerne til engrospris. De udstillere der leverer råvarer til platten vil blive nævnt med navn og stand nummer i menukortet samt i en lille folder der udleveres sammen med platten.

 

Hjemmesiden:

 

www.herregaarden-lundegaard.dk

 

På hjemmesiden får alle udstillere et link til deres egen hjemmeside. Denne hjemmeside har året igennem været besøgt af ganske mange. Så snart I tilmelder jer og sender det nødvendige materiale til info@herregaarden-lundegaard.dk, vil der blive lavet et link på hjemmesiden og den bliver stående indtil næste marked.

 

Markedsføring

Indtægterne fra standlejen går til markedsføring i forbindelse med markedet. Den vil som ved de tidligere markeder primært bestå af: En folder om Julemarkedet - med alle tilmeldte udstillere nævnt - til uddeling, plakater til uddeling, opdatering af hjemmesiden www.herregaarden-lundegaard.dk, annonce i lokalaviser. omtale af arrangementet på diverse hjemmesider, evt. links på jeres hjemmesider samt pressemeddelelse.

HERREGAARDEN LUNDEGAARD

Lundegårdsvej 44-46 . 5672 Broby . info@herregaarden-lundegaard.dk